SOEL
Öppettider
 • Måndag

  09 - 18

 • Tisdag

  09 - 18

 • Onsdag

  09 - 19

 • Torsdag

  09 - 18

 • Fredag

  09 - 18

 • Lördag

  ENLIGT ÖK.

SOEL

HAIRTALK

HAIRTALK = LÖSHÅR

Ska man tro tidigare nämnda influencers så är det Hairtalk man ska välja. Med Hairtalk kan du göra hela förlängningar där du gör håret längre, men du kan också välja att bara sätta i litegrann för att förtjocka ditt naturliga hår.

Sliter löshår på håret?

Hairtalk har fästen med tejp som fästs på håret på ett skonsamt sätt och därför sliter det inte på ditt naturliga hår. Hairtalk togs i grunden fram för att hjälpa personer som lider av hårsjukdomar och därför måste fästena vara extra skonsamma så att det inte gör någon skada. Tejpmetoden är en tunn och skonsam förlängning som skyddar ditt eget hår. Tape extensions går att sätta om flera gånger och resultatet blir naturligt och håller länge. Hairtalk är en mycket skonsam metod och erhåller patent på både fästen, tejp och infärgning.

Att fästa tape extensions

Metoden för att fästa tape extensions innebär att ditt eget hår placeras mellan två stycken skonsamma, patenterade tejpbitar. Tejpbitarna är endast 0,07 mm, vilket innebär att du får ett naturligt resultat som inte sliter på ditt eget hår, och tejpen passar därför också dig med tunt hår.

Är det mer jobb med löshår?

Både ja och nej. Själva duschprocessen tar lite längre tid, men det som är så bra med löshår är att det håller formen mycket bättre än vanligt hår. Så när du väl har stylat det kommer det att hålla fram till nästa tvätt. Så mellan tvättarna har du ett färdig fixat svall.

Hairtalk Standard – Tejp-löshår

Standardfästet är uppbyggt av naturligt keratin för att vara så mjukt och följsamt som möjligt mot håret. Detta är Hairtalks första fäste som passar för alla hårtyper. Oftast använder man standardfästen underst, då det är det mest behagliga att ha mot hårbotten.

Hairtalk Plus – Tejp-hårförlängning

Plusfästena är handsydda fästen. Håret är sytt på fästet för att göra dem så osynliga som möjligt. Dessa plusfästen hjälper även till att skapa lite volym då de är konstruerade precis som ditt eget hår, där håret växer rakt ut från hårbotten. Plusfästen ska du med fördel endast använda överst i kombination med ett Standard- eller PRO-fäste.

Hairtalk Pro – Tejp-löshår

För att enkelt förklara vårt PRO-fäste, kan man säga att det är en blandning mellan STANDARD och PLUS. De är osynliga, platta och slitstarka. Håret är både sytt på fästet och förslutet med en väldigt tunn keratinuppbyggnad. PRO-fästet är osynligt och upplevs plattare än plusfästet. PRO kan du sätta både överst och underst.

Hairband
Ett Hairband är perfekt  för dig som inte är redo för permanenta extensions men vill vid vissa tillfällen få extra fyllighet eller längd. För dig som har extensions är det även det perfekta sättet att få extra allt!

Hairwear

Om du har alopecia, genomgått en cellgiftsbehandling eller lider av håravfall så är Hairwear en lösning för dig. Hairtalk Hairwear är tunn och väger nästan ingenting vilket gör det till en hårdel som är väldigt behaglig att använda varje dag eller fästa permanent i håret.

Kommentera inlägget