SOEL
Öppettider
 • Måndag

  09 - 18

 • Tisdag

  09 - 18

 • Onsdag

  09 - 19

 • Torsdag

  09 - 18

 • Fredag

  09 - 18

 • Lördag

  ENLIGT ÖK.

Daniel Krieger

Ägare och head stylist

Tog över salongen för ett flertal år sedan efter min mamma Som. Gick ut Academy of hair 2004 som bästa elev! Varit på flertalet salonger i innerstan Maria Nila, Domain och Corinne &Friends Sturegallerian. Har även erfarenheter från stora produktioner så som Melodifestivalen, Idol, Stockholm fashionweek mm.

Sara

Färg, klipp & makeover

Min karriär började på en salong i Mörby centrum 2004. Sedan 2009 arbetar jag på Soms klippotek som nu blir Salong Soel. Jag älskar att jobba med att ta fram den naturliga texturen i håret. Korta (gärna lite galna) frisyrer är även en favorit. Kom till mig om du vill ha en makeover, jag färgar även fransar och bryn.

Elin

Klipp, färgning & Kreativitet

Jag älskar mitt yrket och allt vad det innebär. Jag har jobbat inne centrala Stockholm, i Märsta och Sollentuna men trivs utan tvekan allra bäst i lugna Täby där jag hittat världens bästa gäng kollegor. Jag brinner för korta klippningar men tycker det är fantastiskt roligt även med färg och slingor!

Johanna

Balayage, Hairtalt & Styling

Har jobbat på ett antal olika ställen och brinner lite extra för Färgning i alla dess former. Passa på att färga frans & Bryn när du är hos mig!

Mia

Sling, Färg & Klippning

Med 13 års erfarenhet från salonger framför allt i norrort så är jag bred inom min frisörkompetens. Att få min kund att känna sig som sitt snyggaste jag är helt klart det roligaste med mitt yrke!

Från Kunder

Från våra kunder

Gå hit! Dem räddade mitt hår som en annan frisör förstörde. Riktiga proffs och trevliga. Färgkorrigeringen blev underbar.
Nina L

Från våra kunder

Mitt hår är svårt att få till. Hos SOEL fick jag dem tips och produkter jag behöver för att få mitt hår som jag vill.
Benjamin B

Från våra kunder

Känner mig så snygg efter färgningen. Och jag som inte ens hade tänkt färga mitt hår.
Sonia L