KLIPPNING ◦ STYLING ◦ FÄRGNING

Oavsett om du behöver en helt ny look, en touch-up för din nuvarande look eller en stil för ett speciellt tillfälle, har en av våra utvalda stylister kompetensen att möta dina behov. Berätta bara om ditt hår, så matchar vi dig med en certifierad stylist som är specialiserad på att arbeta med den typ av hår du har och den typ av look du vill ha.

mest populära tjänster

Klippning

Alla behöver ibland en ny frisyr. Kort, långt med lager eller endast en tillklippning av befintlig frisyr. Du är alltid välkommen till oss.

Färgning

Varför inte byta hårfärg! Ibland är det trevligt att testa nya saker och teamet är här för att ge Dig den förändring Du vill ha.

Balayage

En otroligt populär hårfärgningsteknik som innebär att stylisten handmålar håret för att likt en konstnär skapa en naturlig solkysst look.

Work

tjänster

Dam Klippning

700-780

Herr Klippning

590-700

Barn Klippning upp till 11 år

490

Tvätt & fön!

fr. 500

Styling på torrt hår!

fr. 550

Slingor inkl. klippning

fr. 2400

Färgning inkl. klipp

fr. 2050

Toning inkl. klipp

fr. 2000

Balayage inkl. klipp

fr. 2800

Extensions Konsultation

KOSTNADSFRI

kampanjer • nyheter

Alltid erbjudanden!

Besök vår salong!

Team

vi som jobbar här

DANIEL

ÄGARE - TOP STYLIST

Jag övertog salongen för några år sedan efter min mamma. Jag är stolt över att ha gått ut som bästa elev från Academy of Hair 2004! Min yrkesresa har tagit mig genom flera prestigefyllda salonger i innerstan, som Maria Nila, Domain och Corinne & Friends på Sturegallerian. Utöver det har jag även arbetat med stora produktioner som Melodifestivalen, Idol och Stockholm Fashion Week. Välkommen till oss på SOEL.

4.9 Källa: Bokadirekt

sara

frisör

Från att ha startat min karriär på en salong i Mörby Centrum år 2004 har jag sedan 2009 arbetat på Salong Soel. Att framhäva den naturliga texturen i håret är något jag verkligen brinner för. Jag älskar att skapa korta och ibland lite galna frisyrer som verkligen sticker ut. Om du är sugen på en makeover eller vill färga dina fransar och bryn är du varmt välkommen att boka tid hos mig. Hos Salong Soel får du en personlig och kreativ touch som garanterat kommer att ge dig en unik look!

4.9 Källa: Bokadirekt

elin

frisör

Jag har arbetat på Salong Soel sedan maj 2021 efter att ha fått min frisörutbildning på St Martins gymnasium i Sundbyberg och tagit studenten 2014. Genom mitt arbete har jag utvecklat en stark passion för yrket. Jag har erfarenhet från centrala Stockholm, Märsta och Sollentuna men trivs mest i Täby. Jag älskar sling- och färgbehandlingar och bjuder in dig att besöka Salong Soel för en avkopplande stund med mig och mitt team av talangfulla kollegor.

4.9 Källa: Bokadirekt

MIA

FRISÖR

Jag startade min frisörkarriär 2008 och trivs så bra med mitt yrke.

Färg är lite extra kul och jag strävar alltid efter att skapa en positiv upplevelse och ett personligt uttryck för varje individ.
Att få mina kunder att känna sig som sin allra bästa version är det bästa med mitt yrke!

4.8 Källa: Bokadirekt

Viktoria

frisör

Tog studenten 2018 och har jobbat runt Täby sedan dess Jag gillar alla frisyrer och former men hjärtat slår extra för extensions och långa svall. Kommer gärna med egna idéer för vad som klär just dig.

4.8 Källa: Bokadirekt

Kom in till salongen så har vi alltid en kampanj som passar just Dig.

kampanjer • nyheter

presentkort

SOELs presentkort kan användas för alla våra fantastiska tjänster, våra kvalitetsprodukter eller boutiqueartiklar!
Välkommen in till salongen för att hitta det Du söker.

Salong

besök vår fina salong